Skip to main content

Api Ar Candiphase Creme Bio 30 Gram

Pulmophase siroop : biologische siroop op basis van acaciahoning. Kan helpen geirriteerde luchtwegen te verzachten. Veelvuldig gebruikt in API -en aroma therapie.
Met levering Parcel service tot 10 kg voor € 5,74
Beschrijving

Versterkt het herstellende vermogen van de huid. Voedt en beschermt. Gebruiken bij een gesprongen huid. Onderhoudt een goede huidflora, vooral geïrriteerde geslachtsdelen en voeten. Kan gebruikt worden in combinatie met Candicide capsules voor een betere werking. 

Samenstelling :
Specifieke geconcentreerde extracten van bruine propolis; etherische oliënmet chemotype van Cymbopogon martinii var. motia (palmarosa), Eugenia caryophyllus (Kruidnagel), Cinnamon camphora (Kamfer), Rosmarinus officinalis cineoliferum (Franse rozemarijn); Apialine® .Door de keuze van de bestanddelen en het evenwicht van de dosering werd een harmonische synergie verkregen, die rekening houdt met de subtiele energieën en met de acupunctuurmeridianen.. Ecologisch en biologisch Cosmetica gecertificeerd door Ecocert SAS - 32600 L'Isle-Jourdain ¬ France.  

Voorzorgen bij gebruik : Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 3 jaar. Niet toedienen bij personendie allergisch zijn voor één van de stoffen die in de samenstelling wordtvermeld

Eenheden in doos: 1
Contactformulier

Heeft u een vraag of opmerking? Of wilt u graag toegang tot onze webshop? Vult dan onderstaand formulier in en we nemen zsm contact met u op.

Geef svp jouw volledige naam op.

Ongeldig email adres.

Invalid Input

Geef svp jouw telefoonnummer op.

Invalid Input