Skip to main content

Immuneol R-PHASE siroop 125 ml

Rhinophase siroop : biologische siroop op basis van acaciahoning. Kan helpen het KNO gebied te verzachten. Veelvuldig gebruikt in API-en aroma therapie.
Met levering Parcel service tot 10 kg voor € 5,74
Beschrijving

Samenstelling :
Specifieke geconcentreerde extracten van rode propolis, etherische ""BIO""-oliën met chemotype van Eucalyptus radiata ssp. radiata cineolifera, Eucalyptus globulus, Rosmarinus officinalis cineoliferum (Franse Rozemarijn), honing. Door de keuze van de bestanddelen en het evenwicht van de dosering werd een harmonische synergie verkregen, die rekening houdt met de subtiele energieën en met de acupunctuurmeridianen.

Gebruiksadviezen : Eén tot twee theelepeltjes, drie keer per dag of zoals wordt aanbevolen.

Voorzorgen bij gebruik : Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 3 jaar. Niet toedienen bij personen die allergisch zijn voor één van de stoffen die in de samenstelling wordt vermeld. Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding.

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Eenheden in doos: 1
Contactformulier

Heeft u een vraag of opmerking? Of wilt u graag toegang tot onze webshop? Vult dan onderstaand formulier in en we nemen zsm contact met u op.

Geef svp jouw volledige naam op.

Ongeldig email adres.

Invalid Input

Geef svp jouw telefoonnummer op.

Invalid Input