Skip to main content

My diffuser Druppelflacon 10 ml anti tabak

My Diffuser druppelflacon ""anti Tabak""bevat een uitgekiende 10 ml samenstelling van 100 % essentiële oliën voor het verdrijven van de tabak lucht in uw huis.
Met levering Parcel service tot 10 kg voor € 5,74
cdanti10
mydiffuser-products
Beschrijving

De My diffuser druppel flacon ʺanti tabakʺ bevat een uitgekiende samenstelling van etherische olien .Recente studies hebben aangetoond dat etherische olien niet alleen onaangenme geuren maskeren maar sommige aromatische moleculen hebben daadwerkelijk het vermogen tot interactie en zijn in staat de molecuur structuur van andere onaangename geuren te veranderen. De combinatie van Corymbia citriodora en citroen en zoete sinaasappelschil verdrijven de tabakslucht terwijl de eucalyptus en spar zorgen voor een beter ademcomfort. Uiteraard zijn onze Oliën EOBBD gecertificeerd en 100 % pesticide vrij. Te gebruiken in combinatie met onze vernevelaars van "My Diffuser". Let op : Deze olie alleen voor verneveling gebruiken.

Eenheden in doos: 1
Contactformulier

Heeft u een vraag of opmerking? Of wilt u graag toegang tot onze webshop? Vult dan onderstaand formulier in en we nemen zsm contact met u op.

Geef svp jouw volledige naam op.

Ongeldig email adres.

Invalid Input

Geef svp jouw telefoonnummer op.

Invalid Input