Allermin is terug!

Bijengif, een onverwachte steun.

De bij produceert een gif dat talloze voordelen kan hebben wanneer het op de goede manier gebruikt wordt. Het wordt trouwens al massaal gebruikt door Apitherapeuten.

In orthomoleculaire doses blijkt het een doeltreffende ondersteuning te zijn bij de desensibilitatie en de preventie van oa hooikoorts.

De synergetische werking van het bijengif in combinatie met de niet –allergene entomofiele pollen is specifiek gericht op de biochemische receptoren die verantwoordelijk zijn voor allergene reacties van het organisme. Allermin kan in deze situaties verzachten en eventuele overgevoeligheid voorkomen.

Op dit moment kunt U deze unieke druppels tegen een aantrekkelijke korting aanschaffen.

Bij aanschaf van 10 flesjes krijgt u er 2 gratis geleverd en bij 20 stuks zelfs 5 .

Care2protect BV levert vanaf EUR 100,= al vrij huis.

Bestellen

Nieuw product: OptiMSM

Waarom OptiMSM?

MSM (methylsulfonlymethaan) is een natuurlijke bron van organisch zwavel. Zwavel wordt al eeuwenlang therapeutisch ingezet bij diverse klachten en aandoeningen. OptiMSM is de meest pure vorm van MSM.

Het is niet meer vanzelfsprekend dat we voldoende organisch zwavel binnenkrijgen om alle processen in het lichaam die dit nodig hebben te ondersteunen. Veel mensen kunnen wel wat extra gebruiken om goed te kunnen functioneren en om gezond ouder te worden.

Tijdelijke Webshop Aktie: 5 + 1 gratis

Wat doet MSM?

  • MSM is essentieel voor pezen en gewrichten
  • MSM draagt bij aan een gezonde huid, haar en nagels
  • MSM is een ontgifter, ontstekingsremmer en pijnstiller
  • MSM helpt het afweersysteem
  • MSM zorgt ervoor dat andere nutriënten beter worden opgenomen

Lees meer: Nieuw product: OptiMSM

Lariks houten voetenbad bij Holland Pharma

Via Holland Pharma BV is sinds kort ons lariks houten voeten bad te bestellen. Een zeer Luxe uitgevoerd voetenbad van lariks hout. Het voetenbad is volledig voorzien van een waterdichte coating en is op de naden gekit.

Ideaal in combinatie met Zechsal magnesium zout voor ultieme ontspanning.

De bodem heeft een doorsnede van 33 cm .

Steeds meer mensen ontdekken de heerlijke verzorging van een zechsal voetenbad. Op 4 liter water heeft U minimaal 125 gram kristallen nodig. De aan te bevelen badtemperatuur is in alle gevallen 37 graden Celcius. De badtijd is minimaal 20 minuten.

Care2protect BV en de betere wereld

  • Landelijk & gratis verkrijgbaar
  • 6x per jaar
  • Oplage: 500.000
  • Nieuwsbrief: 36.284 abonnees

Het crossmediale platform ‘De Betere Wereld’ is wellicht hét adres in Nederland om de consument te inspireren tot een meer bewuste, verantwoorde lifestyle.

De Betere Wereld is een landelijk en gratis verkrijgbare krant (tabloid) die 6x per jaar verschijnt in een oplage van 500.000 exemplaren.
Daarnaast geven ze een website uit met nieuws en een wekelijkse nieuwsbrief met 36.284 abonnees. Kijk voor vooor meer info overde betere wereld op www.debeterewereld.nl.

Lees meer: Care2protect BV en de betere wereld

Eenvoudig bestellen via onze webshop

Care2protect doet er alles aan om U als Detaillist zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zo hebben wij per 1 september een compleet nieuwe webshop. Zo kunt U als winkelier snel,eenvoudig en veilig Uw bestellingen aan ons doorgeven. Ook kunt U zich abonneren op onze nieuwsbrief zodat u altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws en onze aanbiedingen.

Aktie

15% korting op uw bestellingen via de webshop in september!

Aktie code: SEPT2014

Om gebruik te kunnen maken heeft u een account nodig. Bij Uw bestellingen via de webshop in september krijgt U 15 % korting op onze standaard prijzen en ons hele assortiment.

Vraag dus snel een account aan!

Voor al uw vragen over ons assortiment of anders kunt u gebruik maken van ons contact formulier.

Lees meer: Eenvoudig bestellen via onze webshop

Zechsal en Remco Grasman

Op het WK tijdrijden in Ljubljana is Remco Grasman derde geworden . Remco is een enthousiast gebruiker van Zechsal. Binnenkort verschijnt er een leuk interview met Remco over deze unieke oerkristallen die ook sporters verder helpen.

UWCT Final - Time Trial race

Ljubljana, 28.8.2014

Men 40-44 (18.6km)

Contactformulier

Heeft u een vraag of opmerking? Of wilt u graag toegang tot onze webshop? Vult dan onderstaand formulier in en we nemen zsm contact met u op.

Geef svp jouw volledige naam op.
Ongeldig email adres.
Invalid Input
Geef svp jouw telefoonnummer op.
Invalid Input
© 2017 Care2Protect BV | De Zegge 6 | 7665 EG Albergen | Nederland
T. 0031-(0)546-625434 | M. 0031-(0)631956572 |
Kvk 55369642 | BTW. NL8516.739.10.B01 | IBAN. NL41RABO 0127125868 | BIC RABONL2U