Skip to main content

Allermin is terug!

Bijengif, een onverwachte steun.

De bij produceert een gif dat talloze voordelen kan hebben wanneer het op de goede manier gebruikt wordt. Het wordt trouwens al massaal gebruikt door Apitherapeuten.

In orthomoleculaire doses blijkt het een doeltreffende ondersteuning te zijn bij de desensibilitatie en de preventie van oa hooikoorts.

De synergetische werking van het bijengif in combinatie met de niet –allergene entomofiele pollen is specifiek gericht op de biochemische receptoren die verantwoordelijk zijn voor allergene reacties van het organisme. Allermin kan in deze situaties verzachten en eventuele overgevoeligheid voorkomen.

Op dit moment kunt U deze unieke druppels tegen een aantrekkelijke korting aanschaffen.

Bij aanschaf van 10 flesjes krijgt u er 2 gratis geleverd en bij 20 stuks zelfs 5 .

Care2protect BV levert vanaf EUR 100,= al vrij huis.

Bestellen

Care2protect BV en de betere wereld

  • Landelijk & gratis verkrijgbaar
  • 6x per jaar
  • Oplage: 500.000
  • Nieuwsbrief: 36.284 abonnees

Het crossmediale platform ‘De Betere Wereld’ is wellicht hét adres in Nederland om de consument te inspireren tot een meer bewuste, verantwoorde lifestyle.

De Betere Wereld is een landelijk en gratis verkrijgbare krant (tabloid) die 6x per jaar verschijnt in een oplage van 500.000 exemplaren.
Daarnaast geven ze een website uit met nieuws en een wekelijkse nieuwsbrief met 36.284 abonnees. Kijk voor vooor meer info overde betere wereld op www.debeterewereld.nl.

Lees meer: Care2protect BV en de betere wereld

Contactformulier

Heeft u een vraag of opmerking? Of wilt u graag toegang tot onze webshop? Vult dan onderstaand formulier in en we nemen zsm contact met u op.

Geef svp jouw volledige naam op.

Ongeldig email adres.

Invalid Input

Geef svp jouw telefoonnummer op.

Invalid Input